Valkosuklaa vaahtokarkkipalat
pohja:
125g margariinia
55g hienoa sokeria (1dl = 85g)
180g vehnäjauhoja (1dl = n. 65g)
2-3 tippaa vanilja-aromia
koristeluun:
200g Valkosuklaata (näissä meidän versioissa valkosuklaan joukossa oli myös kermaa - päällinen jäi "tahmeaksi", joten pelkkä valkosuklaa varmasti riittää.)
mini vaahtokarkkeja
* Vatkaa sokeri ja margariini vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon jauhot ja vanilja-aromi, vaivaa taisaiseksi.
* Painele taikina voideltuun 18cm x 30cm vuokaan.
* Paista 190 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pohja näyttää kullankeltaiselta.
* Anna pohjan jäähtyä.
* Sulata valkosuklaa ja kaada jäähtyneen pohjan päälle. Koristele samantien pienillä vaahtokarkeilla.
* Anna jähmettyä viileässä ja leikkaa paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti