Keksitaikina:
60 g voita
1 ¼ dl ruokosokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
2 ½ rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
¾ dl kevytkermaa
* Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri keskenään.
60 g voita
1 ¼ dl ruokosokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
2 ½ rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
¾ dl kevytkermaa
* Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri keskenään.
* Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
* Lisää muna.
* Sekoita joukkoon vuorotellen jauhoja ja kevytkermaa.
* Laita taikina pursotuspussiin, jossa on iso, pyöreä tylla. Pursota leivinpaperin päälle noin 2 euron kolikon kokoisia nokareita. Jätä reilusti leviämisvaraa.
* Paista pohjia 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja irrota paperista.
Vaahtokarkkikreemi
125 g voita
2 dl tomusokeria
1 prk (213 g) Marshmallow Fluff vaahtokarkkilevitettä
2 tl vaniljasokeria
2 dl tomusokeria
1 prk (213 g) Marshmallow Fluff vaahtokarkkilevitettä
2 tl vaniljasokeria
* Notkista voi vatkaimella.
* Sekoita joukkoon tomusokeri, vaahtokarkkilevite ja vaniljasokeri.
Laita täyte pursotuspussiin. Pursota whoopie-pohjalle täytettä. Paina toinen puolikas päälle. Säilytä whoopie-leivokset jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti