Vaaleakääretorttupohja (GL)
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
* Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
* Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne vaahtoon pienissä erissä varovasti sekoittaen.
* Kaada uunipellille leivinpaperin päälle.
* Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-8 min.
* Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle. Irrota leivinpaperi heti – muuten se tarttuu pohjaan kiinni.
Vadelma-Valkosuklaatäyte
2,5dl Flora Vispiä
200g Valkosuklaa-Lime rahkaa
130g Pandan valkosuklaata
250g Vadelmia
* Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi.
* Lisää joukkoon Valkosuklaa-Lime rahka ja sekoita hyvin.
* Sulata valkosuklaa mikrossa ja sekoita vaahdon joukkoon.
Teimme tähän asti täytteen edellisenä päivänä, jotta täyte ehti hyvin maustua ennen kääretortun väliin laittoa.
* Vadelmat lisättiin täytteen päälle ennen kääretortun rullaamista.
* Kakku koristeltiin Flora Vispistä tehdyillä pursotuksilla sekä ranskanpastilleilla, marenkeilla, pollyillä ja vaaleanpunaisilla hilenonparelleilla.
130g Pandan valkosuklaata
250g Vadelmia
* Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi.
* Lisää joukkoon Valkosuklaa-Lime rahka ja sekoita hyvin.
* Sulata valkosuklaa mikrossa ja sekoita vaahdon joukkoon.
Teimme tähän asti täytteen edellisenä päivänä, jotta täyte ehti hyvin maustua ennen kääretortun väliin laittoa.
* Vadelmat lisättiin täytteen päälle ennen kääretortun rullaamista.
* Kakku koristeltiin Flora Vispistä tehdyillä pursotuksilla sekä ranskanpastilleilla, marenkeilla, pollyillä ja vaaleanpunaisilla hilenonparelleilla.
ONNEA PINJA NIMIPÄIVÄN JOHDOSTA!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti