Kääretorttupohja (vaalea/gluteeniton)
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1½ tl leivinjauhetta
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe. Levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 8-10 min.Anna jäähtyä.
Marianne-rahkatäyte
2dl kuohukermaa
200g maitorahkaa
maun mukaan Marianne-rakeita
(sokeria)
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon rahka sekä Marianne-rakeet. Sekoita tasaiseksi. Lisää tarvittaessa sokeria.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle.
Koristelu
valkoista sokerimassaa
nonparelleja
Kauli sokerimassa ohueksi. Leikkaa oikean kokoinen pala ja nosta kääretortun päälle niin, että kääretortun toinen pää jää hieman ilman kuorrutetta (filtteriksi). Laita kermavaahtoa hieman kääretortun toiseen päähän ja ripottele nonparelleja päälle. Tupakan filtteripäähän leikkaa sokerimassasta sopovan kokoinen ympyrä ja kiinnitä se kääretorttuun kermavaahdon avulla.
ONNEA TIIA!!!
| ||
Muistelen tätäkin lämmöllä:) ps. Nyt tota tupakoimattomuutta on takana jo yli 2 vuotta! jeejee! Terv. Tiia
VastaaPoistaOnnea Tiia hienosta suorituksesta!
VastaaPoista