lauantai 24. maaliskuuta 2012

Prinsessakakut

Tyttäreni toivoi 4-vuotis synttäreillensä prinsessakakkua. Mietin pitkään onnistuisinko tekemään sen barbiesta. Ei auttanut kuin ryhtyä tuumasta toimeen ja kokeilla - samalla toivoen parasta, että pystyn toteuttamaan rakkaan tyttäreni toiveen. 
Ostin barbien, jonka jalat taipuivat polvista, jolloin prinsessan mekosta ei tarvinnut tehdä hirmuisen korkeaa. Vuorasin barbien kelmulla ja tein marsipaanista mekon yläosan. Tyttäreni toive oli saada vaaleanpunainen kakku ja väliin hän toivoi mansikkamoussea. Minulla ei ole antaa mansikkamoussen ohjetta, jota silloin käytin, koska en ole sitä kirjoittanut ylös. Mekon tein tavallisella sokerikakkuohjeella (6 munaa) ja kuivakakkuvuualla (6 munaa). Kuivakakkuvuoalla sai mekkoon jo oikean muodon.


 ONNEA PINJA 4v.


Pinjan serkku ihastui prinsessakakkuun niin, että toivoi omille 5-vuotis syntymäpäivilleen samanlaista kakkua, mutta keltaista. Mitäpä muuta kummitäti pystyi tilanteessa tekemään, kuin lupaamaan kakun kummitytölleen. Tein kakun samalla ohjeella, kuin Pinjankin kakun, mutta värinä keltainen ja sisällä persikkamousse. 
 ONNEA HILJA 5v.

1 kommentti: