n. 30cm kakkuvuoka
Gluteeniton tummakakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Dumle- ja salmiakkisuklaatäyte
5 dl vispikermaa
1 dl muscovado-sokeria
n. 450 g Dumle- ja salmiakkitäytesuklaata
* Vaahdota vispikerma.
* Lisää joukkoon muscovado-sokeri.
* Puolita vaahtoseos kahteen eri kulhoon.
* Leikkaa täytesuklaa pieniksi paloiksi ja sekoita toinen suklaa toiseen kermavaahtokulhoon ja toinen toiseen.
Pursotukset Flora Vispiä, oranssinpunainen väri tehty punaisella pastavärillä. |
Totoro sokerimassaa, pienet kukat marsipaania ja muut kukat ja lehdet sokerimassaa. |
ONNEA 10-VUOTIAALLE!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti