n. 30cm kakkuvuoka
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Dumletäyte
4 dl Flora Vispiä
200 g vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)
350g Dumlesuklaata
* Vatkaa flora vispi vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste ja sekoita tasaiseksi.
* Pilko 150g Dumlesuklaasta pieneksi rouheeksi ja sulata loput 200g suklaasta mikrossa.
* Lisää suklaarouhe vaahdon joukkoon ja sekoita. Lisää tämän jälkeen suklaasula ja sekoita tasaiseksi.
Mansikkatäyte (Ohje Kinuskikissa)
250 g mansikoita
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa (à 250g)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeri.
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa (à 250g)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeri.
| Tässä kakku vielä ilman "hiekkaa", mutta tässä näkyy hyvin tuo kakun lakritsiruutulippu reunus, joka siis tehty Halvan lakritsimatosta - lakua tähän meni n. 4pkt. ONNEA ARTTU 4v.!!! |
Hyvää työtä! :)
VastaaPoistaOn kyllä onnistuneesti tehty ja hieno idea! :)
VastaaPoistaKiitos molemmille kommentin jättäneille. Juuri sain viestiä, että kakku myös maistui hyvälle! :)
VastaaPoista