n. 30cm kakkuvuoka
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Dumletäyte
4 dl Flora Vispiä
200 g vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)
350g Dumlesuklaata
* Vatkaa flora vispi vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste ja sekoita tasaiseksi.
* Pilko 150g Dumlesuklaasta pieneksi rouheeksi ja sulata loput 200g suklaasta mikrossa.
* Lisää suklaarouhe vaahdon joukkoon ja sekoita. Lisää tämän jälkeen suklaasula ja sekoita tasaiseksi.
Mansikkatäyte (Ohje Kinuskikissa)
250 g mansikoita
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa (à 250g)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeri.
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa (à 250g)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeri.
Tässä kakku vielä ilman "hiekkaa", mutta tässä näkyy hyvin tuo kakun lakritsiruutulippu reunus, joka siis tehty Halvan lakritsimatosta - lakua tähän meni n. 4pkt. ONNEA ARTTU 4v.!!! |
Hyvää työtä! :)
VastaaPoistaOn kyllä onnistuneesti tehty ja hieno idea! :)
VastaaPoistaKiitos molemmille kommentin jättäneille. Juuri sain viestiä, että kakku myös maistui hyvälle! :)
VastaaPoista