n. 30cm kakkuvuoka
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Gluteeniton kakkupohja (tehty pieneen sydänirtopohjavuokaan)
2 munaa
0,5 dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 15 minuuttia.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 15 minuuttia.
Vadelmamousse
5 dl Flora Vispiä
2 pss. valmista vadelmamoussejauhetta (Blå Band)
200g maustamatonta tuorejuustoa
400g vadelmia
4tl Sokeria
* Vatkaa kerma ja vadelmamousse vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon tuorejuusto.
* Soseuta vadelmat ja halutessasi siivilöi siemenet pois.
* Lisää sokeri ja soseutetut vadelmat, sekoita tasaiseksi.
* Levitä kostutetun pohjan päälle ja laita jähmettymään jääkaappiin.
Kinuskimousse
5dl Flora Vispiä
2 pss. valmista valkosuklaamoussea (Dr.Oetker)
1 prk. Valio maustettua vanilja rahkaa
330g. Valio Vanilla täyteläisen pehmeä kinuskikastike
* Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan valkosuklaamousse, sekoita tasaiseksi.
* Sekoita joukkoon vanilja rahka.
* Sekoita lopuksi joukkoon kinuskikastike ja sekoita tasaiseksi (kinuskin voit vamistaa myös itse ja laittaa sitä oman maun mukaan).
* Levitä kostutetun pohjan päälle ja laita jähmettymään jääkaappiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti