Vaaleakääretorttupohja (GL)
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
* Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
* Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne vaahtoon pienissä erissä varovasti sekoittaen.
* Kaada uunipellille leivinpaperin päälle.
* Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-8 min.
* Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle. Irrota leivinpaperi heti – muuten se tarttuu pohjaan kiinni.
* Jäähdytä - kostuta pohjia ennen täytteen laittoa. Leikkaa kääretorttupohjista sopivan kokoisia pyöreitä paloja ja lado pyöreään kulhoon vuorotellen pohja ja täyte - jos täytteitä on kahta eri makua niin laita joka toiseen täyteväliin toista täytettä ja joka toiseen toista (pohja-täyte-pohja-täyte-pohja...jne...)Dumle- ja salmiakkisuklaatäyte
5 dl vispikermaa
1 dl muscovado-sokeria
n. 450 g Dumle- ja salmiakkitäytesuklaata
* Vaahdota vispikerma.
* Lisää joukkoon muscovado-sokeri.
* Puolita vaahtoseos kahteen eri kulhoon.
* Leikkaa täytesuklaa pieniksi paloiksi ja sekoita toinen suklaa toiseen kermavaahtokulhoon ja toinen toiseen.
Possun päällinen on vaaleanpunaista sokerimassaa, silmät ja kukka myös sokerimassaa. Kukka on tehty omenankukkamuotilla. |
Possu sai ympärilleen mansikkapedin. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti