Muffinitaikina (n. 12kpl)
125g huoneenlämpöistä margariinia
3dl sokeria
2 munaa
4 1/4dl vehnäjauhoja
1 1/4tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
1 3/4dl piimää
3rkl vastapuristettua limetin mehua
1rkl raastettua limetinkuorta
* Kuumenna uuni 175 asteeseen
* Asettele 12 kuppikakkuvuokaa muffinipellille
* Vatkaa margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi
* Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten
* Sekoita joukkoon vuorotellen vehnäjauhot, joihin leivinjauhe ja suola on sekoitettu, sekä piimä
* Lisää limettimehu ja limetinkuoriraaste - sekoita hyvin
* Täytä kuppikakkuvuoat niin, että 2/3 tulee täyteen (voit käyttää apuna pursotuspussia)
* Paista uunin keskiosassa n. 20min.
* Ota myffinipelti uunista ja anna kuppikakkujen jäähtyä n. 5min. ja siirrä kuppikakut pois muffinipelliltä ja anna jäähtyä kokonaan
Kuorrute
125g margariinia
250g Philadelphia-juustoa
6-7½dl tomusokeria siivilöitynä
1rkl vastapuristettua limetin mehua
1rkl raastettua limetinkuorta
(1tl vaniljaesanssia)
* Vatkaa margariini ja Philadelphia-juusto keskenään
* Siivilöi joukkoon tomusokeri, lisää limettimehu, limetinkuori ja vaniljaesanssi
* Sekoita kunnes kuorrute on tasaista ja notkeaa
* Siirrä kuorrute pursotuspussiin ja pursota haluamallasi tyllalla kuppikakkujen päälle - koristele
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti