Kakku nro.1 |
Kakku nro.2 |
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Kakku nro.1 |
Kinuski-Vadelmatäyte: (Ohje Kinuskikissa)
Kinuskikastike:
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl fariinisokeria
1 ½ dl fariinisokeria
* Anna kinuskikastikkeen jäähtyä kylmäksi. Vain täysin kylmä kastike vaahtoutuu.
Muut täyteainekset:
2 ½ dl Flora Vispiä (Kinuskikissan ohjeessa oli käytetty Kevytvispiä)
½ dl vaniljakreemijauhetta
250 g suomalaisia vadelmia (jäisinä) (Kinuskikissan ohjeessa vadelmia oli 400g)
2 ½ dl Flora Vispiä (Kinuskikissan ohjeessa oli käytetty Kevytvispiä)
½ dl vaniljakreemijauhetta
250 g suomalaisia vadelmia (jäisinä) (Kinuskikissan ohjeessa vadelmia oli 400g)
* Vatkaa kinuskikastike vaahdoksi.
* Vaahdota Flora Vispi.
* Yhdistä kinuskivaahdon kanssa.
* Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhe.
* Levitä täytettä kostutetun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon tuoreita tai jäisiä vadelmia.
Vaniljavanukastäyte (Ohje Kinuskikissa)
2 prk (á 120 g) vaniljavanukasta (tässä käytin Alpro Soya vanukasta)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 tl vaniljasokeria
* Vaahdota kuohukerma.
* Sekoita joukkoon vaniljavanukas ja vaniljakreemijauhe.
Itse en hirmuisesti tykännyt tästä vaniljavanukastäytteestä - tämä oli makuuni liian kermainen. Toiseen kakkuun päätin hieman muuttaa ohjetta ja täytteestä tuli mielestäni paljon parempi. Tämähän on vain makuasia.
Vaniljavanukastäyte II
2dl kuohukermaa
2 prk (á 120g) vaniljavanukasta (tässä käytin Alpro Soya vanukasta)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2tl vaniljasokeria
Kakku nro.1 |
Kakku nro.1 |
Kakku nro.1 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti