| Kakku nro.1 |
| Kakku nro.2 |
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
| Kakku nro.1 |
Kinuski-Vadelmatäyte: (Ohje Kinuskikissa)
Kinuskikastike:
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl fariinisokeria
1 ½ dl fariinisokeria
* Anna kinuskikastikkeen jäähtyä kylmäksi. Vain täysin kylmä kastike vaahtoutuu.
Muut täyteainekset:
2 ½ dl Flora Vispiä (Kinuskikissan ohjeessa oli käytetty Kevytvispiä)
½ dl vaniljakreemijauhetta
250 g suomalaisia vadelmia (jäisinä) (Kinuskikissan ohjeessa vadelmia oli 400g)
2 ½ dl Flora Vispiä (Kinuskikissan ohjeessa oli käytetty Kevytvispiä)
½ dl vaniljakreemijauhetta
250 g suomalaisia vadelmia (jäisinä) (Kinuskikissan ohjeessa vadelmia oli 400g)
* Vatkaa kinuskikastike vaahdoksi.
* Vaahdota Flora Vispi.
* Yhdistä kinuskivaahdon kanssa.
* Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhe.
* Levitä täytettä kostutetun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon tuoreita tai jäisiä vadelmia.
Vaniljavanukastäyte (Ohje Kinuskikissa)
2 prk (á 120 g) vaniljavanukasta (tässä käytin Alpro Soya vanukasta)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 tl vaniljasokeria
* Vaahdota kuohukerma.
* Sekoita joukkoon vaniljavanukas ja vaniljakreemijauhe.
Itse en hirmuisesti tykännyt tästä vaniljavanukastäytteestä - tämä oli makuuni liian kermainen. Toiseen kakkuun päätin hieman muuttaa ohjetta ja täytteestä tuli mielestäni paljon parempi. Tämähän on vain makuasia.
Vaniljavanukastäyte II
2dl kuohukermaa
2 prk (á 120g) vaniljavanukasta (tässä käytin Alpro Soya vanukasta)
½ dl vaniljakreemijauhetta
2tl vaniljasokeria
| Kakku nro.1 |
| Kakku nro.1 |
| Kakku nro.1 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti