26-28cm irtopohjavuoka
Pohja:
150 g maitosuklaata
Täyte:
2 l vaniljajäätelöä
2 l vaniljajäätelöä
Väliin ja koristeluun:
Suklaakastiketta (Dr. Oetker)
Mansikkahillo pullossa (Ekströms)
Suklaakastiketta (Dr. Oetker)
Mansikkahillo pullossa (Ekströms)
* Ota jäätelö pehmenemään huoneenlämpöön ja pilko jäätelö kulhoon.
* Vuoraa irtopohjavuoan pohja ja reunat leivinpaperilla.
* Sulata maitosuklaa mikrossa välillä sekoitellen -> Sekoita riisimurojen joukkoon.
* Painele seos vuoan pohjalle ja laita pakkaseen kohmettumaan.
* Levitä puolet sulaneesta jäätelöstä pohjan päälle.
* Pursota väliin suklaakastikkeita, mansikkahilloa sekä survottuja mansikoita. * Levitä päälle loppu jäätelö.
* Pursota päälle raidoitusta suklaakastikkeella. Vedä veitsellä
pinnan poikki eri suuntiin, jolloin
pinta marmoroituu.
* Nosta pakkaseen jäätymään.
* Irrota vuoan reunus ja leivinpaperit, siirrä kakkulautaselle ja
koristele mieluiseksesi.* Tarjoile puolen tunnin sisällä.
HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!
Tämä oli niin hyvää! Kruunasi juhannuksen mahtavat ruuat.
VastaaPoista