perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pulled Pork ja mausteiset makkarat

Tämän kesän hitti taitanee olla Pulled Pork - sitä meille valmisti tänä Juhannuksena myös blogin toinen vieraileva tähti eli iki ihana äitini. Tämä pulled pork oli valmistettu possun sisäfileestä, joka oli edellisenä päivänä haudutettu kola-soija liemessä kypsäksi ja lämmitetty vielä ennen ruokailua grillissä. Possua ei muuten maustettu etukäteen, koska ruokailemassa oli myös lapsia - jokainen sai itse maustaa oman annoksensa mm. BBQ kastikkeella tai konjakkikastikkeella. Näin jokainen sai tulisuutta annokseensa juuri sen verran kuin halusi. Tämä ruoka oli siitä ihanaa, että jokainen sai koota annoksestaan ihan oman näköisensä - toinen laittoi salaatin, lihan, pekonin, kastikkeen ja muut lisukkeet pitaleivän väliin ja toinen söi kaikki erikseen. 


Juhannuksen toisena herkkuna tarjoiltiin erilaisia makkaroita vartaassa - makuina oli, bratwursti, lemon-chili, tomaatti-mozzarella, yrtti-parmesaani, chili-cheddar ja paprika-emmental. Jokaiselle löytyi suosikki ja toisen mielestä joku makkaroista oli tulisempi kuin toinen. Omaksi suosikikseni nousi selvästi tomaatti-mozzarella ja lemon-chili. Oli hieno idea tehdä makkaroista vartaat, jolloin jokainen sai maistaa tai sanotaanko jaksoi maistaa jokaista herkkumakkaraa. :) 

Vartaassa makkarat seuraavassa järjestyksessä:
1. Bratwursti
2. Lemon-Chili
3. Tomaatti-Mozzarella
4. Yrtti-Parmesaani
5. Chili-Cheddar
6. Paprika-EmmentalKiitos blogissa vierailleelle äidilleni
Käykäähän ihmeessä kurkistamassa myös hänen omaan blogiinsa 

2 kommenttia:

  1. Kiitos, että sain vierailla täällä. Näyttääpä tarjoiltavat upeilta kuvissa. Ja kyllä ne maistuivatkin mahtavilta vaikka itse sanonkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kaikki maistui todella hyvältä ja kastikkeilla sai mahtavaa potkua annokseensa. :) Mukava Juhannusaatto takana ja tänään jatketaan hyvin nukutun yön jälkeen...

      Poista