n. 30cm kakkuvuoka
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Valkosuklaatäyte (ohje Kinuskikissa)
2 ½ dl Flora Vispiä
100 g vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)
130 g valkosuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai liedellä vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.
130 g valkosuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai liedellä vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.
Marianne-maitosuklaatäyte
Täyte tehty samalla ohjeella, kuin valkosuklaatäytekin, mutta suklaana käytetty maitosuklaata ja täytettä maustettu Marianne-rakeilla.
Kukkakoristeet tehty sokerimassasta - koristeeksi valkoinen nonparellikuula sekä hohdetta - Efektisävyllä helmiäinen Pearl White (Confetti)
Kakun päällä lila sokerimassakuorrute (Confetista).
ONNEA TIIA!!!
Aivan pakko kommentoida:) Tää oli hieno ja niin hyvää! Terv. Tiia
VastaaPoista