Ristiäiskakku vol. 1 |
Ristiäiskakku vol. 2 |
Gluteeniton kakkupohja
8 munaa
3 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Maitosuklaatäyte
2 ½ dl Flora Vispiä
1 pss. valmista suklaamoussejauhetta (Blå Band)
80 g Philadelphia marabou
100 g maitosuklaata
* Vatkaa kerma ja suklaamoussejauhe vaahdoksi.
* Vatkaa kerma ja suklaamoussejauhe vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon Philadelphia marabou.
* Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä.
* Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
* Levitä kostutetun pohjan päälle ja laita jähmettymään jääkaappiin.
Mangotäyte
2 ½ dl Flora Vispiä
1 pss. valmista mango-passionmoussejauhetta (Blå Band)
200g Mangotuorejuustoa
1 tlk Säilykemangoa
½ Sitruuna
2 tl Sokeria
* Vatkaa kerma ja mango-passionmousse vaahdoksi.
* Sekoita joukkoon tuorejuusto.
* Soseuta mangot ja lisää vaahtoon.
* Lisää sitruunamehu ja sokeri, sekoita tasaiseksi.
* Levitä kostutetun pohjan päälle ja laita jähmettymään jääkaappiin.
Ristiäiskakku vol. 1 |
Koristeet sokerimassaa, hopeiset helmet sokerihelmiä. |
Toinen vauva sai viereensä sinisen Ainu pupun. |
Ristiäiskakku vol. 2 |
Pursotukset Flora Vispiä - sininen väri tehty pastavärillä. |
ONNEA IIVARI!!!